Darilni bon – Salon Fantazija

Darilni bon – Salon Fantazija

Darilni bon – Salon Fantazija

20,00150,00

Na zalogi

20,00150,00

Razveselite svoje najdražje z darilnimi boni za najmodernejši frizerski salon pri nas! 

Izberite vrednost darilnega bona po želji in opravite spletni nakup. Bon vam v darilni kuverti brezplačno pošljemo po pošti – lahko na vaš naslov ali naslov drugega prejemnika.

Bon je unovčljiv za razvajanje v Salonu Fantazija – za vse vrste frizerskih storitev, ki jih nudimo (v enkratnem ali večih obiskih).

POŠTNINA JE BREZPLAČNA.

Počisti

Opis

Salon Fantazija – najmodernejši frizerski salon v Sloveniji

Najmodernejši frizerski salon, ki združuje edinstven ambient, vrhunske frizerske storitve, skupaj s sprostitvijo, aromaterapijo in solno terapijo, kot prvi tovrsten v Sloveniji in v svetu, predstavlja novo dimenzijo v frizerstvu.

EDINSTVEN AMBIENT
Prostoren ambient poskrbi za vašo sprostitev in pobeg iz vsakdana. Zajema večji osrednji prostor in dušo našega salona, kateremu se pridružuje unikatna in najmodernejša umivalnica za lase z masažnimi stoli, relaksacijsko glasbo in aromaterapijo. Strankam nudimo edinstveno razvajanje, s pridihom intime in sprostitve, tudi v treh novih prostorih.

Čudovit podvodni svet deluje s terapevtskim učinkom solne sobe. Prostor, v katerem se nahaja tudi velik akvarij, je v celoti obdan z morsko soljo ter kapniki.

Domača slovenska soba je srčica naših soban. Avtentičen podeželski svet vas, s pridihom domačnosti, odpelje daleč stran od ponorelega mestnega vrveža, v kraje in čase, ki jih skorajda več ne poznamo – na slovensko podeželje, takšno, kot je nekoč bilo.

Himalajska solna soba z dvema vrhunskima masažnima stoloma nudi frizerske storitve na najvišjem nivoju in učinek prave solne terapije. Edinstven ambient, ki daje pristen vtis podzemlja in je v celoti obdan s pravo himalajsko soljo, zagotavlja sprostitev, zdravje in intimo.

IZKUŠENA EKIPA FRIZERJEV
Ob obisku bo za vas poskrbela izkušena frizerska ekipa, z dolgoletnimi izkušnjami v vseh frizerskih storitvah.

LASNA KOZMETIKA in BARVE VRHUNSKE KAKOVOSTI
Ker prisegamo na kakovost in z našimi strankami negujemo odnos na dolgi rok, se poslužujemo le najkakovostnejših frizerskih produktov, ki so dostopni na trgu. V našem salonu uporabljamo priznano lasno kozmetiko Paul Mitchell, Schwarzkopf Professional, Kerastase in Moroccanoil.

DOSTOPNE CENE
Kljub zagotavljanju najvišje kakovosti storitev želimo biti dostopni za vsakogar.